Service til dine installationer

Service i tiden, til tiden

Jagtens VVS' "serviceafdeling" består af ni servicevogne fyldt op med reservedele og moderne elværktøjer klar til udrykning i hele Storkøbenhavn.

Arbejdsområdet er alt fra den dryppende vandhane hos fru Jensen til service på naturgasfyr og fjernvarme anlæg. Rensning af faldstammer med motorsplit. Reparation af tagrender fra lift osv.

Overmontør Keld Pedersen står for den daglige drift og planlægning.

​Vi har efterhånden en nær tilknytning til mange ejendomme, især består vores faste kundekreds af andelsboliger og ejerforeninger i Københavns brokvarterer.

På alle vores faste kunder oprettes kartotek over ejendommens installationer og specielle forhold. Det er typisk pumpe størrelser, vandmåler, placering m.m.

Et tilbud til vores faste kunder er, at Jagtvejens vvs telefon 39 20 30 83 fungerer som døgnvagt eller send en mail til post@jagtvejens-vvs.dk​.

Service kontrakter

Vi tilbyder service kontrakt på ejendommens varmeanlæg.

En service kontrakt indeholder typisk et månedligt besøg på ejendommen hvor alle data på fjernvarme temperaturer nedskrives til brug for ELO konsulenter, samt at vi på den måde sikre en optimal udnyttelse af fjernvarmen.


Ligeledes kontrolleres alle ventiler, varmtvandsbeholder renses, varme veksler renses og vedligeholdes.


En service kontrakt er et godt tilbud til ejendomme hvor der ikke er varmemester.

​INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIT VVS-ARBEJDE?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et GRATIS skræddersyet tilbud til dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyt badeværelse

Tagrenovering

blikkenslager

Hvem er vi?

​Jagtvejens VVS ApS

CVR: 28516061

Kontakt os

​Telefon: 39 20 30 83

E-mail: post@jagtvejens-vvs.dk

Autoriseringer