Nyt badeværelse der opfylder dine drømme

Går du med tanker om at få et nyt badeværelse, og kunne du bruge en professionel fagmand til at sørge for, at dit nye badeværelse bliver helt perfekt? Det kan vi hjælpe med. 

Vi har stor erfaring med opsætning af nyt badeværelse og renovering af badeværelser for kunder på Østerbro og resten af København.

Et badeværelse skal være et rum for velvære, hvor kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd. Og den balance kan vi hjælpe dig med at få i dit nye, lækre badeværelse.

Montering af badeværelser med garanti

Vi har mange års erfaring med alt fra udskiftning af armaturer til opsætning af nyt badeværelse. Vores erfaring er din sikkerhed for et smukt resultat.

Vi har et stort udvalg af armaturer og baderumsmøbler af enhver art, så du er sikker på at få det, der passer til din smag og din bolig.​

Vi er tilmed medlem af TEKNIQ garantiordning, som er din garanti for håndværk af højeste kvalitet.

Vi varetager hele processen ved badeværelsesrenovering

Hos Jagtvejens VVS kan vi klare alle opgaverne, hvis hele badeværelset skal udskiftes til nyt. Du slipper altså for at koordinere arbejdet med en masse forskellige håndværkere.

Vi kan levere produkter, der sparer på vand og energi, uden samtidig at gå på kompromis med komforten. Vi udarbejder med glæde et tilbud til dig på et nyt badeværelse, hvor prisen er i bund og kvaliteten i top.

Få et tilbud på nyt badeværelse

Ring blot til os på telefon 39 20 30 83 eller send os en mail på post@jagtvejens-vvs.dk, så tager vi en uforpligtende snak om dine behov og ønsker til et nyt badeværelse.

​INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIT VVS-ARBEJDE?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et GRATIS skræddersyet tilbud til dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyt badeværelse

Tagrenovering

blikkenslager

Hvem er vi?

​Jagtvejens VVS ApS

CVR: 28516061

Kontakt os

​Telefon: 39 20 30 83

E-mail: post@jagtvejens-vvs.dk

Autoriseringer