Profil

Jagtvejens vvs er startet af aut. gas og vandmester Jan Andersen i 1982

Jagtvejens VVS er i løbet af mere en 30 år, vokset til en dynamisk og efterspurgt samarbejdspartner med ca. 20 ansatte. Ti servicevogne dækker hele det Storkøbenhavnske område med udgangspunkt "hovedkvarteret" på Jagtvej ved Vibenhus runddel.

Vi har folk med forskellige kvalifikationer

I det daglige er opgaverne opdelt i tre sjak: Tag- og facadeholdet som består af blikkenslagere med zink, kobber og skiffer som speciale. Serviceholdet består af vvs og energimontører med allround viden inden for varme, gas, modernisering og vedligeholdelses opgaver.

Fjernvarme/moderniserings-holdet med rørsvende som har speciale i større fjernvarme og byfornyelses opgaver.

Vi tilbyder også ejendomsservice

Ejendoms service er en stor del af vores hverdag, vi påtager os alle tilsyns- og vedligeholdelses opgaver i de ejendomme vi har kontakt med, ligeledes tilbydes døgnservice og der fungere vores tlf. nr. 39 20 30 83 døgnet rundt eller send en mail til post@jagtvejens-vvs.dk​.

Gennem årene har tagarbejde, fjernvarme og modernisering af badeværelser været vigtige og spændende arbejdsopgaver, men uanset størrelsen af en opgave bestræber vi os på at betjene vores kunder med moderne og professionelle løsninger.

Vores motto er: SERVICE I TIDEN, TIL TIDEN 

​INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIT VVS-ARBEJDE?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et GRATIS skræddersyet tilbud til dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyt badeværelse

Tagrenovering

blikkenslager

Hvem er vi?

​Jagtvejens VVS ApS

CVR: 28516061

Kontakt os

​Telefon: 39 20 30 83

E-mail: post@jagtvejens-vvs.dk

Autoriseringer