Jagtvejens VVS ApS   |   Telefon: 39 20 30 83   |   Mail: post@jagtvejens-vvs.dk

Nyt badeværelse i København

Går du med tanker om at få et nyt badeværelse, og kunne du bruge en professionel fagmand til at sørge for, at dit nye badeværelse bliver helt perfekt? Det kan vi hjælpe med. Vi har stor erfaring med opsætning af nyt badeværelse for kunder på Østerbro og resten af København.

Et badeværelse skal være et rum for velvære, hvor kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd. Og den balance kan vi hjælpe dig med at få i dit nye, lækre badeværelse.

Få det helt rigtige badeværelse

Vi har mange års erfaring med alt fra udskiftning af armaturer til opsætning af nyt badeværelse. Vores erfaring er din sikkerhed for et smukt resultat.

Vi har et stort udvalg af armaturer og baderumsmøbler af enhver art, så du er sikker på at få det, der passer til din smag og din bolig.

Vi klarer alt når du skal have nyt badeværelse

Hos Jagtvejens VVS kan vi klare alle opgaverne, hvis hele badeværelset skal udskiftes til nyt. Du slipper altså for, at koordinere arbejdet med en masse forskellige håndværkere.

Vi kan levere produkter, der sparer på vand og energi, uden samtidig at gå på kompromis med komforten. Vi udarbejder med glæde et tilbud til dig på et nyt badeværelse, hvor prisen er i bund og kvaliteten i top.

Ring blot til os på telefon 39 20 30 83 eller send os en mail på: post@jagtvejens-vvs.dk, så tager vi en uforpligtende snak om dine behov og ønsker til et nyt badeværelse.

HVEM ER VI?

​Jagtvejens VVS ApS

CVR: 28516061

KONTAKT OS

​Telefon: 39 20 30 83

E-mail: post@jagtvejens-vvs.dk

FIND VEJ

Jagtvej 167

2100 København Ø