Jagtvejens VVS ApS   |   Telefon: 39 20 30 83   |   Mail: post@jagtvejens-vvs.dk

​Tagrenovering i naturmaterialer

Vi udfører alle slags opgaver, der hører under det gamle begreb blikkenslager. Det betyder, at vi ud over VVS arbejde også udfører tagrenovering og andet tagarbejde for vores kunder i København og på Østerbro. 

I vores virksomhed er der et helt hold, der er specialiseret i tagarbejde og tagrenovering. Som noget særligt er vi hos os specialiserede i at udføre tagrenovering i smukke og bæredygtige naturmaterialer – vi vægter nemlig bæredygtigheden og holdbarheden højt.

Optimér med en tagrenovering

Vores fokus er de naturlige materialer: naturskip, zink og kobber. For nogle år siden skulle alt erstattes med plastictagrender, fordi det var billigt og nemt at have med at gøre, men det holdt ikke længe og var ikke særlig bæredygtigt. 

Derfor er vi gået tilbage til de tidligere og mere naturlige materialer, der er både smukkere, holder længere og er mere bæredygtige. Med en tagrenovering kan du altså optimere dit tag med naturlige og holdbare materialer.

Totalentreprise med vejledning

Vi sørger for at levere en god service til vores kunder – det betyder, at vi gerne står for totalentreprisen, ligesom vi også gerne vejleder omkring energioptimering i forbindelse med tagrenovering. 

Kontakt os

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for netop dit tag? Så kontakt os på telefon 39 20 30 83 og modtag et uforpligtende tilbud på din opgave.​

HVEM ER VI?

​Jagtvejens VVS ApS

CVR: 28516061

KONTAKT OS

​Telefon: 39 20 30 83

E-mail: post@jagtvejens-vvs.dk

FIND VEJ

Jagtvejen 167

2100 København Ø